" O: JESUS SCHOOL, O ŽIVOTĚ"

jpelischek » ´ POEZIE A JINÉ TEXTY ´.. » " O: JESUS SCHOOL, O ŽIVOTĚ"

21.10.2021, JP

JSI, ČI: NEJSI ? ..S trochou i SI Zavzpomínání..

 

Vzpomínáš ?

DruhoHory, TŘETIHORY..

Vysvitlo   SLUNCE , A HLE.. !! :

" MITOCHONDRIE SE ZAMILOVALA "..

"ČTVRT, PŮL, TŘIČTVRTĚ, CELÁ..,

UŽ JE JE CELÁ ZAMILOVANÁ."

~~

~~

Krátce o: O JESUS SCHOOL:

"JESUS SCHOOL" zde JE ŠKOLA "STVOŘITELE VEŠKERENSTVA",

prostřednictvím ZDEJŠÍHO **MÉHO PÍSMA** .

..

Říkává, v pravdě i: SE:

BŮH JE LÁSKA..

 ..LÁSKA " PRO ŽIVOT ". 

LÁSKA JE TEDY ŽIVOT.

Ovšem..CO JE PODSTATOU LÁSKY, o TOM SE PŘÍLIŠ NEMLUVÍ.

PODSTATOU LÁSKY JE: VDĚČNOST..kromě dalšího SOUCÍTĚNÍ, jako například: SLUŠNOST, ÚCTA, SOUCIT, POTŘEBA POMÁHAT..i vzájemně SI.., asi by se ještě našlo mnoho dalšího..soucítění :-) Láskyplného..

NEMÁŠ LI V SOBĚ VĚDOMĚ KAŽDODENNÉ, OD SVÍTÁNÍ DO SVÍTÁNÍ, "VDĚČNOST"  ZA STVOŘENÍ, VŮČI KOSMU, vůči Jeho projevům Ti Láskyplným,, spolu s dalšími atributy soucítění s Láskou Tvou Ti blízkou, s bližními, PAK JAKOBY, i v čase reálně, NEJSI.

MIMO REALITU ŽIVOTA, ODTRŽENĚ OD PODSTATY ŽIVOTA, OD ENERGIÍ LÁSKY "KOSMU~STVOŘITELE VEŠKERENSTVA ( V Mojí JEDNOTÉ vždy s Ním )" ODTRŽENĚ TAK SI..nejednou i svéhlavě, dobrovolně: JSI.

Vděčnost vůči "STVOŘENÍ, vůči KOSMU, vůči ENERGIÍM KOSMU, vůči ŽIVOTU, " NENÍ ZOTROČOVÁNÍ jakékoli DRUHÝCH. Vděčnost TA NENÍ ani FAŠISMUS v jakékoli jiné podobě.

Toliko zde, krátce, informativně, o pojmu: "VDĚČNOST" pohledem:

"JESUS SCHOOL"..tedy i pohledem MÝM.

 

No, nacházím ZNAČNÉ MEZERY v učení například DALAJLÁMY v tomto směru, i zavádějící balast informační, na internetu, proto, a nejen proto, jsem považoval za důležité zde uvést zde informace o pojmu "VDĚČNOST" pohledem MÝM na správnou Míru, správným směrem, coby TO SVĚTLO, vedoucí po CESTĚ do otevřené BRÁNY RÁJE dokořán "Všem ..v Lásce a upřímné snaze o pochopení.. zůčastněným."

Protože vím, že: "BEZ TOHO TO..LIDÉ, NEDÁTE" (..což by MNE velmi, v každém jednotlivém i případě, mrzelo.. a vždy i mrzívá ) .

~~~

~~~

"Lidé musejí TRVALE usilovat o zbavení se svých negativních sklonů, jinak jim nepomůže ani žádná (..například.. ) pilulka." ( Dr. Edward Bach, anglický Lékař )

~~~

~~~

Webové stránky zdarma